Vi levererar, monterar och säljer markiser runt hela Öland - Kalmar - Nybro.

Varmt välkommen till Markisservice och Invändigt Solskydd Sydost. Vi har allt inom solskydd för såväl privatpersoner som företag. Tack vare vårt nära samarbete med flera olika leverantörer kan vi erbjuda dig som kund en produkt i absolut toppklass oavsett om du söker interiör eller exteriör för ditt hem eller företag. Hos oss kan du alltid handla kvalitetsmarkiser av högsta europeiska standard med skandinavisk design utan att för den delen behöva betala en förmögenhet. Kom gärna in till oss och ta en titt på våra produkter så får ni själva se hela vårt härliga utbud.
Vi kan givetvis också hjälpa dig med montering och markisservice.

Allt inom markiser och solskydd i Smålands sydost område. Vill du ha en behagligare terass?

Vi säljer, levererar och monterar några av marknadens absolut mest prisvärda markiser. Vi kan erbjuda våra kunder både fönster och terrassmarkiser med hög kvalitet. Fördelarna med en riktigt bra markis är uppenbara. Ett solskydd kan ge ditt boende en snyggare fasad, vilket kan öka värdet på din bostad. Samtidigt bidrar markisen till ett svalare och behagligare inomhusklimat under sommarhalvåret och du kan spara pengar genom att minska användandet av luftkonditionering. En markis ger dig en trivsam uteplats där du kan söka skydd från solens farliga UV-strålning samtidigt som du får ett smart insynsskydd.

Vi kan hjälpa dig att byta väv och utför även markisservice

Har din befintliga markis en trasig, sliten, blekt eller smutsig väv? Vi kan hjälpa dig med vävbyte. Vi har ett brett utbud av väv i olika mönster och kulörter och du kommer garanterat att hitta en modell som faller dig i smaken genom oss. Vi sammarbetar med några av Europas ledande leverantörer och producenter av markisväv. Ta gärna en titt på våra olika alternativ för markisväv här. Vi hjälper er med hela processen från måttagning till vävbyte och montering. Våra väver består av 100% spinnfärgad acryl och ger ett enastående solskydd. Ljushärdigheten ligger på hela 7-8, på en skala mellan 1 och 8.

Vi säljer och monterar på hela Öland - Kalmar och Nybro med omnejd.

Ny utställning och butik på gång. Adress kommer inom kort.
Där kommer ni själva kunna se våra produkter och vi kan tillsammans diskutera fram det bästa alternativet utifrån just era förutsättningar.

Markiser och Invändigt Solskydd Sydost AB

Tel: 073-659 14 65
E-post: Kontakt@markiserochsolskydd.se
Företagare se hit! Vi vill bli er leverantör?

Företagare se hit! Vi vill bli er leverantör?

Vi vill bli Er leverantör?

Välj oss som Er kompletta leverantör av markiser och invändigt solskydd.

Tillverkar, säljer och monterar till både företag och privat.
Vi finns för alla!

Under 3 år nu så har vi succesivt byggt upp verksamheten kring allt som rör solskydd. Och sortimentet ökar hela tiden. Allt efter förfrågan.

Vi står nu inför 2016 för en stor omorganisation där vi helt kommer köra till 100% på detta. Därför vill vi bli Er kompletta leverantör och serva Er med allt vad solskydd heter.

Vi renoverar och servar gammalt. Vi tillverkar, säljer och monterar nytt.
Så låt oss räkna på Ert nästa projekt.
Inget jobb är för litet eller för stort för oss!